Tijdens het anti-regeringsprotest in Paramaribo heeft een vrouw enkele minuten lang kippenvel momenten bezorgd door haar hart te luchten, pal voor het gezicht van de Mobiele Eenheid (ME). Haar pijn, frustratie en kracht is door het beeldscherm voelbaar en zeer indrukwekkend. In Suriname wordt al dagenlang gedemonstreerd tegen de regering-Bouterse en de verhoging van de benzineprijs. Zie hieronder de video van het betoog van de vrouw.

 

Deel 1:

Deel 2:

 

 

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.