Vrouw gezocht die, op 26 april jongstleden op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, een 11-jarig meisje in het gezicht slaat en vervolgens haar fiets omver duwt, omdat het meisje de fiets van de vrouw eerder per ongeluk had laten vallen.

Dit zegt de nicht van het slachtoffer in onderstaande Facebook bericht op haar Facebook pagina. Zij had hiervoor direct haar excuses aangeboden, wat voor de vrouw overduidelijk niet voldoende was. Wat zij vervolgens deed zie je hieronder in de video. Deel dit artikel a.u.b, zodat deze vrouw snel gevonden kan worden. Dank je.

 

 

 

vrouw slaat 11 jarig meisje, pc hooftstraat, amsterdam, fiets

Mocht je de video niet volledig zien, klik dan op de full-screen optie.

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.