TBL Cinemas Suriname heeft aangekondigd de prijs van een filmticket te verhogen met 4 SRD. De reden van de prijsverhoging is de stijgende exploitatiekosten, dit schrijft de bioscoop op zijn Facebook pagina. De overige prijzen blijven ongewijzigd.

tbl cinemas, bioscoop, suriname, paramaribo, ticketprijs, verhogen-

Reacties

Vele mensen reageren boos en geschokt op de prijsverhoging. Zij willen dan ook eerst verbetering zien voor zij de extra 4 SRD gaan neertellen. Zo klagen veel mensen over stinkende stoelen, de vieze 3D-brillen en de hoge prijzen voor snacks en drinken. De commentaren krijgen flink wat steun. Sommige lijken het helemaal voor gezien te houden. Hieronder een greep uit de reacties.

tbl cinemas, bioscoop, suriname, paramaribo, ticketprijs, verhogen

tbl cinemas, bioscoop, suriname, paramaribo, ticketprijs, verhogen

tbl cinemas, bioscoop, suriname, paramaribo, ticketprijs, verhogen---2

tbl cinemas, bioscoop, suriname, paramaribo, ticketprijs, verhogen---3

tbl cinemas, bioscoop, suriname, paramaribo, ticketprijs, verhogen---4

Meer reacties lees je hier.

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.