De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is een leuke kortingsactie gestart , genaamd ‘Famiri Prisiri’. Met deze actie kunnen twee generaties familieleden voor een goedkoper tarief naar Paramaribo of Amsterdam vliegen.

‘Dit nieuwe initiatief moet het toerisme en het verkeer tussen Surinaamse families bevorderen’, meldt de SLM.

Samen reizen

Per koppel (2) wordt van Paramaribo naar Amsterdam een bedrag van 1.241 dollar gerekend. Van Amsterdam naar Paramaribo is dat 1.115 euro, dus zo’n 557, 50 euro per persoon. Het tarief is inclusief belastingen. Vereiste is wel dat één van de reizigers tussen de 2 en de 11 jaar oud moet zijn.

Er kan geboekt worden tussen 21 juni en 10 juli 2017. Men kan vervolgens reizen tussen 1 juli t/m 10 oktober 2017

“Door binnen de familie meerdere koppels van twee generaties samen te stellen, ontstaat een mooi begin voor een gezellig familie-samenzijn”, aldus de SLM.

Boeken

Deze actie kan geboekt worden via het betrouwbare ‘Fly Best Travel’ te Amsterdam. Zij bieden tevens de laagste prijs garantie.

Fly Best Travel
020-7529753
info@flybesttravel.nl
www.flybesttravel.nl

fly best travel, suriname, flyer

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.