Maandagavond heeft Rico Verhoeven (27) Remy Bonjasky (41) officieel uitgedaagd voor een gevecht. Dit deed de kickboxer in het televisieprogramma ‘Peptalk’ op Ziggo Sport.

Verhoeven won afgelopen december de partij met Badr Hari (32) , die hij eveneens zelf had uitgedaagd. Hij moest in de tweede ronde stoppen met een spierscheuring. Verhoeven hoopt Badr Hari in mei of juni van dit jaar opnieuw te kunnen treffen. Verhoeven liet vorige week tegen NUsport weten klaar te zijn voor een nieuw gevecht tegen Hari. “Badr gaat mij niet stoppen. Dat heeft hij de vorige keer niet gedaan en dat gaat hij de volgende keer ook niet doen.”

Rico Verhoeven VS Badr Hari, december 2016

Maar daarvoor wil hij dus graag een partij vechten tegen Bonjasky. “De vorige keer zei je: Als Badr niet meer van Rico kan winnen, dan weet ik het ook niet meer. Nou, Badr deed het niet. Laten we kijken of jij het wel kan. Let’s go!”, aldus Verhoeven maandagavond tegen Bonjasky.

Bonjasky heeft nog niet gereageerd op de uitdaging van Verhoeven. Hij heeft al meerdere keren aangegeven dat hij ging stoppen, maar eind vorig jaar accepteerde hij toch een uitdaging van Gökhan Saki, waarvoor hij nu hard aan het trainen is. ‘The Flying Gentleman’, zoals Bonjasky ook wel genoemd wordt, is geen kleine vis in het water. Hij won drie keer de prestigieuze K1-World Grand Prix.

Zie HIER het videofragment waar Verhoeven Bonjasky uitdaagt.

 

Fotobron:

AD.nl

Ziggo Sport

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.