TUI Cabin Crew Academy NL

Ben jij gastvrij en dienstverlenend ingesteld? Zet jij graag ‘een stapje extra’ voor anderen? Ben je op zoek naar een internationale studie binnen de luchtvaart? Dan verwelkomen we je graag op de TUI Cabin Crew Academy NL!

Vacature

Heb je er altijd al van gedroomd om te werken als steward(ess)? Dan is dit je kans!
Het MBO College Airport biedt een versnelde opleiding waarmee je in anderhalf jaar het MBO niveau 4 diploma tot steward(ess) kunt halen. Je volgt lessen op school en loopt stage aan boord bij TUI fly!

Ben je gemotiveerd om het diploma te halen en heb je de ambitie om een vliegende start in de cabine van TUI fly te maken? Meld je dan snel aan bij het MBO College Airport, want de TUI Cabin Crew Academy NL heeft slechts plaats voor een beperkt aantal studenten.

Klik HIER om direct naar de TUI vacature te gaan en reageer snel!

Heel veel succes!

 

(Foto) bronnen en/of meer informatie:

cvtperson Flickr via Compfight cc

werkenbuitui.nl

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.