De Engelse budgetmaatschappij EasyJet blijft groeien en maakte vandaag bekend (per direct) opzoek te zijn naar nieuw cabinepersoneel. In Totaal zullen er 1200 nieuwe stewards en stewardessen geworven gaan worden. Ook in Nederland heeft EasyJet de vacature opengegooid. Op dit moment werken er 6900 cabinemedewerkers bij de vliegmaatschappij.

Voldoening

“Het werk in de cabine is een rol die veel voldoening geeft – onze teams zijn buitengewoon professioneel, energiek en hebben een echt gevoel voor humor en ook veel plezier. We zien er naar uit om nog meer mensen te mogen ontvangen in ons groeiende team”, aldus Tina Milton, easyJet’s Head of Cabin Service.

Eisen

Mocht je willen solliciteren, heb dan erg in de eisen. Zo moet je tussen de 1.57 en 1.90 zijn, vloeiend Nederlands en Engels kunnen spreken en binnen 90 minuten op Schiphol kunnen zijn.

Solliciteren kan via deze link.

Heel veel succes!

 

 

(Foto) bronnen en/of meer informatie:

Photo Credit: Tu154Dave Flickr via Compfight cc

 

 

 

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.