Er zullen weinig mensen zijn die ze niet kennen. Ze sieren al jaren het straatbeeld. Het is één van de meest populaire slippers ooit. Uiteraard heb ik het dan over de Adidas Adilette.

Zelf samenstellen

Vergeet de blauw-witte klassieker even voor nu, want je kan je eigen Adidas slipper simpel zelf samenstellen in verschillende kleuren. Elk onderdeel van de slipper kan je een eigen kleur geven: het voetvlak (basis), de band en de strepen. Je kan je eigen slippers dus volledig laten matchen met jouw (kleding) stijl. Als finishing touch kan je zelfs je naam in het voetvlak laten graveren, zoals hieronder op de afbeelding te zien is.

Multifunctioneel

Of je de slippers, die Adidas in 1972 op de markt bracht, nou gebruikt voor of na het sporten, in huis, in de sauna, bij je moeder thuis, op vakantie of gewoon recreatief op straat als je even naar de Albert Heijn gaat, ze misstaan simpelweg nooit. Iedereen die wel eens op deze slippers heeft gelopen, weet dat ze ook erg comfortabel lopen en ze erg sterk zijn en dus lekker lang mee gaan.

De slippers zijn in zowel herenmaten als damesmaten verkrijgbaar.

Surinaamse vlag

Ook de kleuren van de Surinaamse vlag behoort tot de mogelijkheden! 🙂

Klik hier om direct jouw eigen Adidas slippers samen te stellen!

Succes!

 

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.