In de Kentucky Fried Chicken (KFC) in Suriname, vestiging Wilhelminastraat, is een medewerker om het leven gekomen. Personeelsleden troffen het levenloze lichaam op de keukenvloer aan. Volgens een van hen gaat het om de 50-jarige vrouwelijke restaurantmanager.

Misdrijf

Het gaat om een misdrijf, mogelijk een roofmoord. Het personeel verkeerd in diepe shock. Volgens De Ware Tijd is het lichaam toegetakeld met een moersleutel. De politie is ter plaatse en doet op dit moment onderzoek. Het gehele gebied om de KFC en de Pizza Hut is afgesloten.

Verslaggeefster Gail Eijk is ter plaatse en doet LIVE verslag:

 

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.