Er een filmpje opgedoken waarin te zien is dat een mannelijke piloot van Delta Airlines een klap geeft aan een vrouwelijke passagier. De vrouw was op dat moment in gevecht met een, eveneens vrouwelijke, medepassagier. In de video is te zien dat zij elkaar naar de grond trekken. Op dat moment komt de piloot aangelopen, bukt voorover en geeft één van de vrouwen pardoes een klap in het gezicht en loopt vervolgens weg.

Atlanta

Het incident vond plaats in Atlanta, op de Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport. De video zou op 21 april zijn gefilmd door een medepassagier. De piloot is direct op non-actief gesteld, maar vliegt inmiddels weer. Het onderzoek tegen hem loopt nog.

Onrust

Het is erg onrustig bij Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Eerst was daar het voorval bij United Airlines, waarbij een passagier een gebroken neus opliep nadat hij weigerde zijn stoel af te staan aan een crewlid. Daarna was het American Airlines die negatief in het nieuws kwam, omdat er een buggy van een moeder met geweld werd afgepakt door een steward. En nu is het dus de beurt aan Delta Airlines.

 

 

(Foto) bronnen en/of meer informatie:

Luchtvaartnieuws.nl

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.