Aqualand

Op dit moment wordt er een Airport Hotel en een groot waterpretpark met luxe vakantievilla’s gebouwd in Suriname. Dit enorme project, genaamd Aqualand, is zo’n 45 hectare groot (ongeveer 90 voetbalvelden) en ligt op steenworp afstand van de Colakreek en 5 kilometer afstand van de Johan Adolf Pengel luchthaven (Zanderij). Het geheel van Aqualand bestaat uit 4 segmenten:

 • Aquachill (groot recreatiegebied)
 • Aquaxperience (waterpretpark)
 • Aquaville (vakantievillapark)
 • Airport Hotel

vakantievilla in suriname, airport hotel suriname, west leisure, zanderij, aqualand, colakreek, vakantie, slm----2

Groei toerisme Suriname

Het toerisme in Suriname zit in de lift. Volgens het World Tourism Council bezoeken jaarlijks 261.000 mensen Suriname. Zij verwachten dat het aantal internationale toeristen in 2026 op zal lopen naar 390.000. Het is dan ook niet voor niets dat vliegmaatschappij TUI recent besloten heeft om op Paramaribo te gaan vliegen.

Steeds meer mensen, voornamelijk Europeanen en Amerikanen, zien in Suriname een ideale vakantiebestemming. Aqualand zal met zijn pretpark de toerismesector in Suriname een sterke positieve impuls geven. Daarnaast is Aqualand uiteraard ook een prachtige nieuwe plek voor de lokale bevolking om een dag plezier te beleven en te ontspannen.

vakantievilla in suriname

Groei toerisme in Suriname over de jaren. Bron: World Travel & Tourism Council.

 Luxe vakantievilla’s

Zoals gezegd is Aquaville het vakantievillapark van Aqualand. Er zullen in totaal 50 luxe vakantievilla’s in Aquaville geplaatst worden aan de Coropinakreek, elk met een totale oppervlakte van 100 vierkante meter. Deze luxe vakantievilla’s hebben verder de volgende kenmerken:

 • Elke vakantievilla is voorzien van een eigen keuken, twee slaapkamers en een luxe douchecabine.
 • De vakantievilla’s hebben een modern en uniek design.
 • De vakantievilla’s draaien volledig op groene stroom en zijn daarmee zeer milieuvriendelijk.
 • Alle vakantievilla’s zijn volledig gemeubileerd door Building Depot, het grootste meubelbedrijf van Suriname.
 • Elke vakantievilla heeft zijn eigen overdekte privé parkeerplaats.
 • De vakantievilla’s zijn gemaakt van zeer duurzame materialen.
 • Op elke vakantievilla zit 25 jaar garantie.

Daarnaast zal er ook wasserette servicedienst aanwezig zijn, die tegen een vriendelijke prijs uw was verzorgt.

 

vakantievilla in suriname, aqualand, paramaribo, vakantievilla, slm, surinam airways, colakreek, reizen, investeren, toeristen, rendement-

Een zojuist geplaatste vakantievilla in Aqualand Suriname.

Investeer in uw eigen luxe vakantievilla in Suriname

U kunt de trotse eigenaar worden van zo een prachtige vakantievilla. Investeren in een vakantievilla in Suriname is niet alleen leuk en goed voor de economie van het land, het loont ook. Als u een vakantievilla koopt, kunt u 3 maanden per jaar (privé) gebruik maken van dit heerlijke luxe verblijf. De overige 9 maanden zal Aqualand het voor u verhuren. 75% van de huurinkomsten is voor de eigenaar, voor u dus, en 25% is voor Aqualand. Ook zal Aqualand uw vakantievilla onderhouden en de marketing voor hun rekening nemen.

vakantievilla in suriname, aqualand, paramaribo, vakantievilla, slm, surinam airways, colakreek, reizen, investeren, rendementvakantievilla in suriname, aqualand, toerisme, colakreek, reizen

De vakantievilla’s kosten normaliter €80.000,-. Er is op dit moment een speciale actie gaande met een flinke korting. De eerste 10 vakantievilla’s mogen verkocht worden voor slechts €65.000,-. Dit betekent een korting van €15.000,-. Met een geschat rendement van 3 tot 7% per jaar zou u dus binnen 7 jaar uw investering terug hebben.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via aqualand@stijnspreekt.nl.

Zie hieronder een impressievideo over de vakantievilla’s en Aqualand. Klik hier voor het interview wat ik onlangs deed over Aqualand met Vanessa Moesliman, directrice van West Leisure Company, de projectontwikkelaar van Aqualand.

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.