Voor het ouderlijk huis van Abdelhak Nouri (20) in Geuzenveld in Amsterdam, verzamelden zich gisteravond honderden fans die een eerbetoon brachten aan de geliefde Nouri. Ook zijn teamgenoten lieten zich nog even zien. Het leverde zeer indrukwekkende beelden op die je hieronder kunt bekijken.

Hartritmestoornissen

De Ajax-speler zakte vorig week zaterdag, 8 juli 2017, tijdens een oefenwedstrijd op het veld in Oostenrijk in elkaar met hartritmestoornissen. Hij werd op het veld minutenlang gereanimeerd en uiteindelijk met een traumahelikopter afgevoerd. Ajax maakte recent bekend dat Nouri blijvende hersenschade heeft opgelopen.

AMC Amsterdam

Nouri is inmiddels vanuit het ziekenhuis in Innsbruck overgeplaatst en ligt op dit moment in het AMC ziekenhuis in Amsterdam, waar hij verder onderzocht zal worden.

#StayStrongAppie

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.