Met een helikopter, speurhonden en vele agenten is de Rotterdamse politie opzoek naar een ontsnapte gevangene. De 24-jarige man ontsnapte uit het Sint Franciscus ziekenhuis in de havenstad, waar hij voor behandeling heen was gebracht. Hij zou rondlopen met de handboeien nog om zijn linkerhand.

Waar de man voor vastzat wilde de politie niet vertellen. Deze verwees naar het Openbaar Ministerie, maar deze is onbereikbaar. De politie heeft wel bevestigd dat het niet om een kruimeldief gaat. Er zou op het moment van ontsnapping een schot zijn gelost door één van de bewakers. De man is door Dienst Justitiële Inrichtingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een Burgernetmelding verspreid. Het gaat om een lichtgetinte man die een donkere spijkerbroek en zwarte schoenen draagt. Ook draag hij een jas van het merk Nike.

 


 

(Foto) bronnen en/of meer informatie:

Telegraaf.nl

Photo Credit: harry_nl Flickr via Compfight cc

 

Stijn Brinkhaus

Ik ben Stijn Brinkhaus, 37 jaar oud, uit Schiedam. Ik ben een schrijver in hart en nieren en dat doe ik dan ook enorm graag en veelvuldig. Ik heb het hart op de tong, ben filosofisch ingesteld en als ik iets echt wil komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor. Soms een tikkeltje ongeduldig en verder gek op reizen, cultuur, sport, muziek, voetbal, de natuur, dieren, slapen, lekker (gezond) eten en wandelen.